Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

post-it

 

anslagstavlan

kom ihåg-lappar med kyssmärken och drömmar 

klotter

från när vi brände allt vi rörde

med blöta glansiga läppar

som maneter

utan förstånd eller mening

och allt som var trasigt

var bra

vi hatade hela tiden

fördömde

och vi var alltid bättre

 

då det var Nirvana och Come as you are

och vi hade allt

vi hade ingenting

och jag blev kysst

så det kändes för första gången

 

och det regnade hela tiden

varma droppar och ånga på asfalten 

våta glansiga ögon

grässtrån i håret 

fläckar som aldrig gick bort

och vem fan sa att det var bättre förr

våta jeans skaver

och det vi trodde var kärlek

var bara lappar

på anslagstavlan

 

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 655 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-03 01:50



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Men kom-i-håg-lappar i alla fall..
2009-03-03

  Danic
Gillar...
Jag menar dock att det regnade bättre på asfalten förr.. Regnet hade iallafall en annan betydelse.... :D
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman