Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack du som skriver


Alla texter...alla ord som jag fått läsa tack vare dig/er

Tack för skratt och även för alla tårar








Övriga genrer av Therés
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-03 08:29



Bookmark and Share


    Stella Stol
Tack du oxå!
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!