Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en av mina dikter som jag tonsatt...


Att välja se kärleken utan att förändra

Han sa
Han berättade
Han undrade så

Begrundade
Våndades
Över dom två

Frihet
I tvåsamhet
Det ska väl gå

Hon agerar
Han frustrerad
Kan ej förstå

Vill bara älska
Vill inte gå


Hon talar
Med oro
I sin darrande röst

Försöker
Förklara
Och inge han tröst

Hon bävar och
Det spänner så
I hennes bröst

Nu växer sej
Tomheten
Som allra störst

Förändring i tanken
Behövs kanske först


När våndan
Har blottats
Mellan henne och han

Så är
Hon bara kvinna
Och Han bara man

Ingen
I sanning
kan klandra varann

Båda vill
Krypa in
I skyddande famn

Och dom fortsätter älska
Så gott dom nu kan






Övriga genrer av Howlit
Läst 449 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-03 08:45



Bookmark and Share


  duvan59
Mycket vacker ton i den här dikten och med vacker innebörd strålande
Lotta
2009-03-08

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket vacker tankvärd dikt om tvåsamhet och förståelse.
2009-03-08

  Tina Q
Vackert, gripande och helt enkelt jäkligt bra!
2009-03-04

  Albert
fint att läsa dig

det var så längesen
2009-03-04

  Bodil Sandberg
Vilken fantastiskt fin och gripande sång KÄRA POETISSA..kommer att tänka på "bättre med ensam ensamhet"du vet den där med Susanne Alfengren..men ibland måste man get en chans också..sparar den här jag såklart!!
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit