Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrollande ögon i ett magiskt ögonblick

Vackra ögon kan förtrolla sinnen
och förbli i vackra minnen
göra så att ens puls förhöjs
och i ljuva tankar man förnöjs

man kan bli helt hänförd
av två trolska ögon helt förförd
att hela en kropp påverkas
och detta kan genom nervöst tal så väl märkas

man kan bli ögonblickligt kär
av en blick som är
så underbar att man tappar tid och rum
och vid första anblicken blir man helt stum

man kan fastna helt i blicken som fascinerar
och som helt och hållet charmerar
man blir helt och hållet fast i detta magiska ögonblick
av denna underbara oemotståndligt vackra blick




© Ted Örnberg 2009
Foto:www.fotoakuten.se




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-03 10:16



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Underbar poesi om ögats skönhet för betraktaren
som får syn på den...

brilliant!
bokmärker detta levande alster!
2009-03-03

  Marie Å
Det är något speciellt med ögon……
Fint skrivet…
2009-03-03

  Maria T
Denna poesi har ett kungligt klick
över sig
2009-03-03

    ej medlem längre
Fin text om detta magiska ögonblick...
2009-03-03

  Roula O
mycket vackert skrivet! ögonen säger mycket..

"man kan bli ögonblickligt kär
av en blick som är
så underbar att man tappar tid och rum
och vid första anblicken blir man helt stum"
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP