Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min far, min hjälte

När morgondagen gror sinnen
När solen väcker leenden,
och öppnar livets portar
för oss
som har fantasin
som gränser

Så finns du alltid vakande över oss

En himmel full av kärlek
Som en stad full av färger
Lyser du upp vår vardag
Med ett leende
Eller ett skratt

När du är lycklig är jag lycklig
När jag är lycklig är du lycklig

Du är min trygghet
Du är min far
Och det är dig jag älskar mest på denna jord




Fri vers av Diana,V
Läst 536 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-03-03 14:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert, du är vacker.
2011-01-06

  aol
bara så ömt underbart skriftat om din far
2010-09-25

  Bibbi VIP
Helt underbar poesi.
Jag hade den relationen till min far också som nu lämnat detta jordiska.
Applåd!
2009-05-29

  Laijza
Me like a lot, bravo.
2009-03-30

    Patrique
"När morgondagen gror sinnen
När solen väcker leenden,
och öppnar livets portar
för oss
som har fantasin
som gränser..."

En fin inledning....och en underbar hymn till en fader....I egenskap av pappa till två unga damer....rörs jag av din fina målning....Just såsom du beskriver din kärlek till din far önskar jag att mina döttrar kan känna emellanåt...

- och tack för läsning o kommentar hos mig :)
2009-03-20

  Larz Gustafsson VIP
En fin hyllning till pappa.
Jag är säker på att han gläds åt den.
2009-03-10

  Freeman
Så underbart diktat!!!
2009-03-06

  Roula O
så fint skrivet till sin pappa... :)
2009-03-05

  Tera
Vad glad han blir för denna!

Jättefin!
2009-03-03

  Mats Henricson
Härlig Hyllning till Din Pappa !
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Diana,V
Diana,V