Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... att inte förstå


Hjälplöst

Hjälplöst räcker jag ut en hand
till ingenting
Någonting har försvunnit
Som var skimrande i solnedgångar
och morronljuset
Lakansväven är misstänkt
sträckt utan märken
Jag är ensam
med alla
varför som tecknar sig
svarta mot den kala vita väggen

Idag är en dag av ingenting
för nånting har gått bort
någon annanstans




Fri vers av Moniqa
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-03 17:10



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Välbeskrivet som bara den.. !!!
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Moniqa
Moniqa