Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


Inte för dig

Glödande smärtor i knutna band
svalnar i skuggan av svek
Isiga blickar kyler
i ängsligt hjärta
Dunk dunk
än så länge orkar det slå
men inte för dig




Fri vers av Moniqa
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-03 17:13



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ajaj..välskaldat om den smärtan!!!
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Moniqa
Moniqa