Foto: allu O

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillvaron kan förändras snabbare än man tror. Allt går inte att ''resonera'' fram.....

Foto: allu O




Förändring

 

om att äga

kan man säga

att människan är fri

 

ska det inte vara så

att när man tröttnat ska man gå

istället för att illa må

 

kanske orsak inte finns

men att känslor kan ta slut

och man måste ta sig ut

 

även ibland vänner

kan det kännas så ibland

att man ej varandra känner

 

ingen äger någon annan

skyldig svar man ingen är

leta fel ger skulder här

 

når man inte längre fram

med buskapen man har

är det själva trädets stam

som ingenting har kvar

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-03 17:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå och verkligt kloka ord.
Applåd!
2009-03-03

  Eaglemountains VIP
Vackert och sant formulerat .....
2009-03-03

  Hans Christian
Jösses, suck...Så bra. Sista strofen "sitter" perfekt.
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP