Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

titta i spegeln...




Stum

 

jag tänker att du är en människa,

 

som jag

 

Jag öppnar dörren, går in

det kommer mot mig, allt som är du

ilskan,jag sväljer den

 Du är arg på dig själv

 

Ja

 

Det ligger hos dig nu

 

Jag tar ditt vansinne med mig och lämnar dig,

lugn och fylld av tid att

 

 

 tänka på vad du gjort

 

 

 




Övriga genrer av Tera
Läst 681 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2009-03-03 19:11



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Mycket värd att läsa
levnadsvisdom värd att ta till sej
Varför ska man glömma och förlåta.
Istället för att förverkliga sitt eget liv.
Tystnad talar bäst.
2010-12-07

  Gormsen
Bra komposition och framförande och berörande innehåll.
2010-02-05

  blaite
Coolt skrivet. Jag tar ditt vansinne med mig snyggt
2010-02-04

  aol
stark smärtande text
2010-02-03

  Niclas Petersson VIP
Oj. Det här var riktigt bra. Så mycket dolt, men ändå så sprakande...

"Ja
Det ligger hos dig nu
Jag tar ditt vansinne med mig och lämnar dig,
lugn och fylld av tid att
tänka på vad du gjort"
2010-02-01

  ockerconny
Frågor skapas i en vackert smärtsam text..

Tack.


Mvh
2009-03-17

  Tera
Jag som eg ej tkr om att plottra kommentarer i mina egna texter..

denna får folk tolka hur de vill..
2009-03-17

  peter markurth
ATT FOLK EJ HÖRSAMMAR= BRA TEXT...MKT BRA...
2009-03-17

  peter markurth
Det finns endast en tolknigsmöjlighet här..
2009-03-17

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2009-03-11

    Mejja
Fylld till bredden av känslostorm!
2009-03-04

  Tawee
Plågsamt. Varför inga knäskott?
2009-03-04

  Suzy med punkterna
Aha detta var den sista;=)
Väcker tankar och känslor.
2009-03-03

  peter markurth
vad fint..
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Tera
Tera