Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som två magneter

Med dig nära är det bara du som existerar
bara du cirkulerar i mina tankar.
Din blotta närvaro gör mig berusad
för jag kan inget minnas.

Med dig borta kommer tankarna
funderingar som du trängt undan.
Dras mot varandra med stöter bort
som magneter med två poler.

Olikheter kan både länka samman och separera
men vilket väger över.
Kan två människor vara skapta för varandra
men inte att leva tillsammans




Övriga genrer av någonivärlden
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-03 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

någonivärlden
någonivärlden