Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtjänad tystnad

Att vara öppen är svårt
då man levt för att stänga ute

Du vill att jag ska tala till dig
men det måste förtjänas

Skaffa dig min tillit och förtroende
sedan kan du fråga


...och du kommer att få svar




Fri vers av någonivärlden
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-03 21:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Meningen "då man levt för att stänga ute" säger otroligt mycket. Bravo!
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

någonivärlden
någonivärlden