Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

***

det var då jag förstod
att min kärlek
var en omöjlig värk
en feber
som hade slutit
sina brännande rötter
kring din kropp
som jag lämnade dig




Fri vers av Kapten-Ahab
Läst 478 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-03 23:03



Bookmark and Share


  Матрёшa
oh..oh, detta var stort.

*applåder*
2009-03-04

    lxsl
Snap! Den är bra!
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Kapten-Ahab
Kapten-Ahab