Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt eller delvis helt...



Vet du...?

man kan ta isär ett pussel

lägga varje bit för sig

klippa varje bit till fyra mindre bitar

mala dem separat

köra smulorna i en mixer

blanda dammet som blir med vatten

göra små bollar av degen som blir

vänta tills de torkat

och sedan tända eld på torrbollarna

låta de brinna tills bara aska fanns kvar

och ändå... efter allt detta...

så skulle pusslet fortfarande vara ett pussel

och fastän bitarna aldrig kan läggas ihop till ett motiv

så är pusslet inte trasigt

det är bara orimligt svårlagt

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-04 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen