Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslångt förhållande


Om jag gläds med dig, mitt Liv
Kan du då glädjas med mig?


Om jag älskar dig,  mitt Liv
Kan du då  älska mig?


Min ständige följeslagare,  mitt Liv
Vi som aldrig kan fly från varandra


Hjälp mig finna glädje
hjälp mig finna kärlek


och jag lovar dig evig trohet


 




Fri vers av Nic
Läst 259 gånger
Publicerad 2005-09-06 23:19



Bookmark and Share


    existens
Fint. Känns igen liksom
2005-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic