Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delad glädje




Hon höjde blicken
mot andlöshet
oändlighet

Hävde bröstet
i en djup inandning

Universums partiklar
spred pirrig glädje
genom hennes
krökta korridorer

Hon fångar ett stjärnfall
och själens spegel
vidgar sej
expanderar
flödar över

och hon brer ut sej
över oss alla




Övriga genrer av Howlit
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-04 08:39



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
en tankeväckande dikt,
som lockar mig att läsa den på nytt
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit