Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För snart ett år sedan Efter månader av tvekan, rädsla och oro... tog jag till slut mod till mej och ringde upp en psykolog för att få hjälp. Efter det samtalen kände jag att DET gör jag fan aldrig mer igen.


Gå någon annanstans, sa hon och jag rann ut på min tröjarm




Modet steg
och jag forcerade ett motstånd

med darrande röst
och fladdrande tunga

som försökte ljuda fram
det kaos som virvlade
i min brännheta hjärna

som försökte återge
den hårda pulsen
som höll på att spränga
mitt hjärta

Om hon kunnat möta
min blick
så hade hon kanske förstått

Nu var hennes enkla tolkning
av mej
"Gå någon annanstans"

Och hon tog mitt mod
och kvävde syret till min hjärna
genom att krama sönder mitt hjärta


Vreden över ditt misstag
kanske räddar mej

... men min puls är svag
... väntande
... längtande

efter återförening




Övriga genrer av Howlit
Läst 388 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-04 08:45



Bookmark and Share


  Andrum
Stark
Inte rätta stället att bli avvisad på när man väl tagit sig mod!
Kram
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit