Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens fåglar


Då frihetens dörrar öppnades
förstod mitt sinne innebörden
av friheten


då öppnades även portarna
till Universum


alla mina fängslade känslor
så sargade, så ledsna


flög ut i etern
likt fåglar


i känslornas
alla färger


så fria flög de

högre och
högre


ut i


Universum




Fri vers av Nic
Läst 277 gånger
Publicerad 2005-09-06 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic