Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skändad



Något har vaknat i mej

Något har vaknat i mej
som legat i dvala
i tusen och tusen år

Något har vaknat
som sänder eld ut
i mina blodbanor
färgar huden ilsket röd
och smälter mina nervbanor

Något har vaknat
och det ofrånkomliga händer

Bröstkorgen öppnar sej
musklerna sväller upp
Jag transformeras

Jag ödelägger



mej




Övriga genrer av Howlit
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-04 15:13



Bookmark and Share


  Tina Q
Men... nej - inte ska du ödelägga dig!
Du ska bli den du är; den du är ämnad att vara - inte ödelägga dig!
Veckla ut dig - utvecklas så som rosen vecklar ut sig från knopp till utslagen blomma!
Text som förmedlar kriskänsla - den KÄNNS.
Karm på dig, vännen!
2009-03-04

  am
du formulerar känslan på ett levande sätt. det här gillas, slutet är slående
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit