Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte vad jag vill men jag vill.


- agna med tro -


- agna med tro -

kväver det oöverlagda
med egensignalerad substans
av feldoserad tankeförmåga

jo, visst är det väl så

pauser och ventilation finns
kanske är det syre
det där inre drivmedlet
som vägleder igenom alla tyckandefällor
de som viskar nej, nej, nej

jo, visst är det väl så

men varför välja de svåra vägarna?
och ge dem underhåll alltjämt
trött på att hemlös vandra dessa valen mållös
trött på att packa kappsäcken upp och ner hela tiden
ändå ska jag köpa en bag med hjul på hundratioliter imorgon
kanske den fyller sig med luft och rymmer iväg med mig för att packa något nytt?

jo, visst kan det väl vara så

hemma torde vara där syret finns
så ge mig tro att vilja dit
och styrka att våga
leva ett liv utan svårmod

.




Fri vers av Själabarn
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-04 18:18



Bookmark and Share


  livsdans
Jag tror på dig!
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Själabarn
Själabarn