Foto: allu O

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Applåder och kommentarer kanske inte alltid får den tacksamhet de förtjänar......

Foto: allu O




Ursäkta min försumlighet

 

För applåder från Er
jag tackar och ber
om ursäkt för att
jag försummat Er skatt
och ni kanske tror
att det i mig inte bor
tacksamhet alls

men vafalls
det är ju alldeles fel
applåderna är stor del
av skrivlust och ordstrid
utan läsare kom det ingen vid
vad poeter föder fram
och det vore synd och skam

mitt varma tack till alla Er
ni ska veta att jag Er ser




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-04 19:16



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Tack själv min vän för alla fina kommentarer och applåder och alla uppmuntran jag har fått av DIG! Jag känner inte att DU har försummat.
2009-03-06

    ej medlem längre
Tack själv!
2009-03-05

  Ilona _L
Tack du goa!
2009-03-04

    sunnanvind
Kraaaaam....!!!!
2009-03-04

  Eva Langrath VIP
Tack och applåd min kära vän.

Eva
2009-03-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tack för detta
att Du berätta
att Du oss ser
och hör det oss
på gott humör gör!
2009-03-04

  Sladjana Zubcevic
Tack själv vännen min.
2009-03-04

  Mr Lindemann VIP
Denna texten applåderar jag så
2009-03-04

  Hans Christian
Och vi njuter av dina texter!!!
2009-03-04

  friheten
TAck själv
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP