Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du!

Betraktar dina linjer

jag vill föra mina fingrar
längs strukturen
av ditt liv

ett liv i färg
sprudlande
i alla kulörer

det ser glatt ut
och vad jag ser
så saknas inte en färg

du är min palett
för framtiden





Övriga genrer av W.Riter
Läst 531 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-04 22:18



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vad vackert:)
2012-05-31

  KeL
Underbar!
2009-03-08

  Marie Å
Härliga rader....
2009-03-05

  Hans w-art Westlund VIP
vackert och symboliskt så det sprudlar om det
2009-03-05

  Sanningsägaren VIP
ja här målar du upp
i dubbel
bemärkelse
och det vet jag ju att
du behärskar mer än väl

Snyggt!
2009-03-04

  Blåbäret
tänk vad underbart att få känna sig så vacker...likt en regnbåge och allt den har att erbjuda...snyggt målat
2009-03-04

    pladask
låter som att du beskriver en musa. eller kanske en älskade. speciellt slutet fängslade mig, om hur den här personen på sätt och vis definierar jag:ets framtid, vilka färger den ska målas med.
2009-03-04

  peter markurth
snyggt...
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

W.Riter
W.Riter