Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det här är ingen rubrik




det här är inte jag
och jag är ingen paradox
bara aningen motsägelsefull
jag är ingen
bara aningen av en paradox
fragmenten av något som
inte längre saknar mening

nä, nu ljuger jag igen

jag är en paradox
sann och samtidigt osann
jag är så mycket mer
än du någonsin anat
har allt
att ge
ställer inga krav
ger inga svar
ser inga fel
gör inga rätt

jag är så mycket mer
än du någonsin anat

jag är ingen
som saknar mening




Fri vers av pladask
Läst 384 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-04 22:24



Bookmark and Share


  soulmate_
men det är nog sant lille vän,
du är antagligen mycket mer än någon någonsin har anat,
det är vi alla
om vi överhuvudtaget är..
2009-03-05

    leelee
Det här var inte trâkigt skrivet...
Det ovan innehâller inte mycket mindre än man tror.
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

pladask