Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Segla

vi är alla seglare
på väg mot ett fjärran mål

seglare med kraft
att styra våra segel

men blott
på vindens vilkor




Fri vers av Kapten-Ahab
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-04 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kapten-Ahab
Kapten-Ahab