Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VEMlängtan




jag säger att du luktar gott
du säger att du längtar bort

jag säger att jag har en sån hemlängtan
du säger att du har sån

VEMlängtan


en längtan efter någon
du vet inte vem


men jag vet vem någon är






någon är inte jag.




Fri vers av pladask
Läst 486 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-04 23:49



Bookmark and Share


  Nioma Trey
Snygg.
Jag gillar nästanrimningen på gott och bort.
Och slutet är naket och enkelt utan att bli uppenbart eller fånigt.
Riktigt bra!
2009-05-04

  Bodil Sandberg VIP
En suveränt fin dikt..naken på något vis..sorgset naken
2009-03-09

  Smultris
gåshudspoesi... aj lajk...
2009-03-05

  Tina Q
Först och främst - vilken läcker titel!
Och sen - vilken vemodig text!
Gillar den - bra formulerat slut!
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

pladask