Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skapa glödande


och rådjurskidet gömde
sig bakom dörren




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-05 07:38



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Jag får upp en läskig bild,
även om det kanske inte är din
tanke.
Direkt blev det ett "skräckfilmsinslag"
med ett galet rådjur bakom dörren...

(Fasen, jag måste ha glömt min tablett
idag...)

Dock väldigt bra skrivet, för jag reagerar jättestarkt
på din text och den målar upp en bild
direkt. Det är det inte alla som lyckas med!!!

Stor applåd!
2009-03-05

  kath
det är då, tror jag. det allra vackraste i skapandet förgås
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP