Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

asfaltsdröm

 

Asfaltens skuggor blev till bottenlösa hål
under pojkens fötter, framför hans ögon. 

 

I handen höll han den blinda flickan
som inget ville se, inget ville känna
och deras händer, bästa vänner
blev som främlingar för varandra.

 


När hennes handflata avsöndrade skräck
och hans bara oförstående

 

gick tryggheten förlorad




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 945 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-07 11:36



Bookmark and Share


  Sanchez
väldigt fin dikt, den går skärande genom mig
2007-01-16

  Ephemeral
du borde indela sista stycket, man tror att deras händer blev som främlingar för varandra när hans var oförstående och hennes skräckslagen, och tryggheten som gick förlorad tappar sammanhang. om du kanske kan förstå det där så skulle det vara bra antar jag
2005-09-07

  Viktor
Men lilla gumman.. hur kommer det sig att du börjat skriva såhär!? det är fint.. men känns inte som du, fast ändå...

massa pussar på dig!
2005-09-07

  himlens hemlighet VIP
grymt bra! vill bara läsa igen och igen...
2005-09-07

  Daniel_78 VIP
kajsa åå kajsa, du präntar så vackert!!

"och deras händer, bästa vänner
blev som främlingar för varandra."

jag ser!
2005-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad