Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tagg


våren är längre bort än dig
och ändå krävs det mirakelkurer för
att hålla sig borta från joggingrundor i mörkret
du säger att känslor är en biologisk efterblivenhet
stanna där du är
gasa hjärtat

jag tror att stjärnorna betyder mer
än vad dom visar men du

förlorade allt i en mening




Övriga genrer av camillala
Läst 475 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-05 19:16



Bookmark and Share


  inutimonster
mums!
"du säger att känslor är en biologisk efterblivenhet
stanna där du är
gasa hjärtat"

och så gillar jag slutstycket. jag saknar ord för dina ord ibland! :*
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

camillala
camillala