Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

surkarten


kände sig ledsen
men förstod inte varför
varför det var så

han hade vaknat i det tillståndet bara
uppkliven på fel sida av en gråtrist antivärld
där inte ens morgonkaffet återuppväckte livslusten

egentligen hatade han sina medmänniskor
spottade på naturens alla sköra gåvor
och gav nog blanka fan i varför
men ändå

han ville vara glad
inte vara en fördömd surkart
som kämpar mot en orealistisk tyngdkraft
där han lätt kan drunkna

i pessimism





Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-06 07:52



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Riktigt stark
och bra
från början till slut
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP