Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om besvikelse och förvirring.


En aggresiv dialog

Var finns du?

När jag faller.



Vart fan finns du!

när jag är där nere..


Ska jag bara tiga i tysthet när ilskan kväver mig med gråt i halsen?

Be mig fan inte vara tyst!

jag har vart tyst för länge nu.

För länge för att det ska hjälpa..

både dig och mig

varför ska man kämpa,när det inte finns något att kämpa för?






Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-06 09:30



Bookmark and Share


  Danne
Det är aldrig fel att kämpa,
det meningslösa är att ge upp kampen.
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP