Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överbord

Jag är kastad överbord
Och jag försöker simma
men vattnet är kallt
jag krampar, kämpar.

Jag sjunker mer och mer
jag kan inget göra för att förhindra det
jag sprattlar för livet en stund
men sen ger jag upp.

Jag låter mig själv sjunka
jag har gett upp
orkar inte kämpa
Hoppas på att någon räddar mig.




Fri vers av StompJossan
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-06 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StompJossan
StompJossan