Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

Hjärtat i halsgropen
som en tickande bomb
och jag kvävs sakta
av det som kallas rädsla

Din kontroll kunde
inte lamslå min kropp
mer än så och min död
kunde inte varit närmare

När dina andetag bildar ord gör det ont.




Fri vers av r_osa
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-06 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

r_osa