Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid horisonten träffades vi






Jag gick med mjuka steg

och

höll andan


Allt var stillhet


Hjärtats lidelser

kom till ro

medan

jag vandrade vidare


Det ligger långt,

långt borta

men

det går

att komma dit


Blommorna vissnar

på kärlekens grav


Stunder av tomhet

stunder av ensamhet


Jag lyssnar

men

det enda som hörs

är ljudet

från dig


Men våra ögon möttes aldrig

Hindrade dig tystnaden?


Vi lever i vår egen värld,

en värld

som är bara vår


Jag är uppfylld

av dina ord,

ord eviga som smärta

ord eviga som kärlek




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 830 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2009-03-06 16:31



Bookmark and Share


  issac.a.m
Jag är uppfylld
av dina ord,ord eviga som smärta
ord eviga som kärlek..Underbart!!
2009-03-08

  anits VIP
Underbart vackert skrivna rader
2009-03-08

  Carola Zettergren
Mycket vackert!
2009-03-08

  Eva Langrath VIP
Gott att läsa dina vackra rader som förmedlar livets kärlek och smärta.

Eva
2009-03-07

  Bibbi VIP
SÅÅÅ GLAD ATT DU ÄR TILLBAKA!:-)
GRATTIS TILL "5UPPMÄRKSAMMADE TEXTER"!!!
TEXTEN HELT UNDERBART LJUVLIG.
APPLÅD OCH BOKMÄRKE!
2009-03-06

  Caprice! VIP
Skönt att du är tillbaka!
Hann sakna dig väldigt mycket.
Helt underbar dikt - den tassar mjukt och lägger sig värmande i frusna sinnen... Tack.
2009-03-06

  Michaela Dutius
Underbart att se en dikt av dig igen.
En berörande vacker poetisk dikt som bär ditt signum i varje stavelse.
2009-03-06

  Roula O
Välkommen tillbaka vännen med din vackra poesi som berör.
Mycket fint skrivet!
2009-03-06

  Losnall
Du ligger på en helt annan nivå än vad jag gör. Fantastiskt:)
2009-03-06

  Suzy med punkterna
Trodde inte det gick att få bätre men nu är den.
Känslorna lyser starkt.
2009-03-06

  Seasons VIP
Åh vad vackert <3
2009-03-06

  Eaglemountains VIP
jag gick en bit ifrån dig, och hörde dina mjuka steg

jag hörde inget annat, men kände kärleken som fanns i den milda luften .....


mycket vackert skriven, så vacker att jag följde med, på avstånd .....
2009-03-06

  -Ulla Tilemo- VIP
Välkommen tillbaks med dina ljuvligt vackra rader.....
2009-03-06

    Ken Cassel
Så vackert
Vill du gifta dig med mig
Shit också
Jag är redan gift

Kramar i massor!

Bokmärker min vän
2009-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Intressanta extra-bonusrader där.

"My own private Idaho" som B-52´s sjöng.
2009-03-06

  Suzy med punkterna
Lika skönt som att läsa dina ord är också att du är här
2009-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Hey, guys! *Busvisslar á la New York Dolls* Look who´s back!

Välkommen tillbaka, Sumeja!

Önskar mina lidelser kom till ro också.
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic