Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brist på ös

 

här är så tyst

och vi som vant oss

vid fullt ös kanske blev vi

bortskämda av den goda tiden

som var

men nog kan vi väl

alerta oss lite igen här

på poeter.se så att vi får

lite mer liv i luckan och lite mer

''luck i livet''

om man betänker

hur lite det är som behövs

några små ord totade till en text

eller till några små kommentarer åt

andras texter

 

och vips så har vi fullt ös igen

här på poeter.se

vårt andra hem

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-06 17:49



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ös är vad, som
här behövs tös!
man blir ju nervös
tös, när inget hörs
inget görs, inte ens
pennan förs... Så klart
vi av tystnaden så in i
hoppsan störs... Någon
kunde kanske jubla lite...
2009-03-06

  jardan
Ingen kan beskylla dej Ulla för att inte göra ditt bästa för lite ös.
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP