Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan min tråd

 

så var den ju där

äntligen

min förlorade tråd

åååå

nu tar jag upp den

och får till en

efterlängtad text

försvann den igen




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-06 17:53



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Känner så väl igen mig i din text!
Alltid penna och block med...för ord jag snubblar över...:)
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP