Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Glömskans sjö

 

det kan vara bra

att hitta till glömskans sjö

och kasta skräpet




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-06 21:01



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Kan Du visa mig vägen dit ..... om Du har någon aning ....
2009-03-07

  Lena Krantz VIP
Absolut! Här talar du verkligen sanningens språk!

;o)

Sedan kan man ju försöka och inse att det inte funkar med mindre att man gör något åt det!
2009-03-06

  Yrre VIP
Japp, kartan hörru? ! ;)
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP