Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där det hör hemma

gör som med

barnens leksaker

som ligger ivägen

på golvet

ta ett steg över

elakheterna

du hör under ytan

illviljan och ondska

som inte kan döljas

hoppa över det

låt det inte

gå in i

ditt system

 

lägg det

i glömskans sjö

en dag hamnar

det där det

hör hemma

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-06 21:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det har blivit ett bevingat ord för mig idag Ulla men det är Du som lärt mig det "glömskans hav"
Hög visdom i detta.
Bokmärke.
2009-03-08

    ej medlem längre
Rätt tänkt!
2009-03-07

  Eaglemountains VIP
Rätt tänkt, rätt inställning!
2009-03-07

  Eva Langrath VIP
Rätt tänkt det är just där det hör hemma,

Eva
2009-03-07

  jardan
Vilka utmärkta formuleringar, dessutom vackert med Glömskans sjö.
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP