Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mariella knew all the secrets in her world.



Det var
mellan två hjärtslag
jag fick mitt första svar

& där såg jag ljus
tro det eller ej
men där såg jag Gud

En jävla låtsas Gud

Nålar som är helt värdelösa
att sy något alls med
törnar genom hud

Men mest genom själen

Gör stora hål
som inte går att dölja
med långärmade tröjjor

Men med fejkade fejs
går allt att ljuga bort








Övriga genrer av Troll ॐ
Läst 728 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-06 23:13



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Jag vet ju allt om detta. Just därför gör det så ont att läsa. Det finns sååå mycket smärta kvar att uppleva.
Skitstarkt av dig att skriva detta.
2009-03-12

  WhiteTrashBastard
skitbra!grymt..
men hr de redan suttit en nål i din arm nu
vet jag å lovar att en viss person kommer bli kraftigt dunkad
med basebollträ,,jag tar inte hand om de sjölv men
han som satte din jungfru ska slås blodig och tandlös för
all framtid..hans föräldrars hus i ö-sjö
ska även brinna..finns folk som tycker detta e enorm underhållande..
**support
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Troll ॐ
Troll ॐ