Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sosse och stolt

Jag kräver upprättelse för Jan-Emanuel Johansson
Hans namn skall inte behöva dras i smutsen
35 fyllda och redan statsman
beundransvärt
Häng med i min Fejsbookgrupp
Rädda Janne




Fri vers av Mandelhierta
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-07 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandelhierta