Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

angående 6





Underbart utmärkt sex,
     hur många har nånsin det?
     Sex - när man heta & glada
     simmar tillsammans runt månen 
  Sex som sänder chockvågor 
 genom kropp & själ
i en kåthet
som förlöser
alla svar
bortom orden


Sex som försätter hela
varat i innerligaste extas
Sex som katharsis
& helande kärleksmirakel


Sex - när vi tar av oss
vårt känslomässiga pansar
tillsammans med någon som
vill att vi ska ta av det
& som önskar ta av sitt eget


Sex som ett fördjupande
av vår dialog istället
för ett substitut för den
Sex som öppnar alla rum
i vårt jag
Sex som är så mycket mer
än "sex"


Sex där vi håller varandras
hjärtan ömt i våra händer
medvetna om det heliga
ansvar det innebär
Ljuvligt sex som följs av
morgon & att vi förmår vara
kvar i vårt intima förbund
även fast världen kallar


Sex som fyller oss med kraft
att orka med dagen
Sex som genomlyser oss &
får oss att skimra brilliant
& bli ännu mer dom vi är.

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-07 01:59



Bookmark and Share


  Ranja Bjurman
Precis sån sex vill jag också ha :)
2009-04-06

  Cosmic Johanna
Som en sexterapi med många dimensioner.

Först såg jag en askungenröst till som satt och fundera på balen om hur den kunde vara?...genom de olika alternativen...:-)

stark röst genom dikten.

applåder!
2009-03-09

  Bjarne Nordbö
Jag har. Men inte hela tiden.
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP