Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under redigering


Dina ögons kärleksfulla Iris

Så djupt vi vandrar du och jag
När sekunder nu flyter stillsamt förbi

Luften som smeker emellan våra läppar
Känns så tungt växlande inombords när nästa andning väl vill ta i

Med sagolika drömmar vi dansar långsamt bort
När våra ögons kärleksfulla Iris väl rört oss vid











Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 507 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-12 11:49



Bookmark and Share


  Filosofen2
Den är fin
2012-04-14

  Yrre VIP
Härlig!
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi