Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min vän brukar påminna mig om att jag är en övervinnare


Övervinnare

 

jag stod stilla i smärtan

den gick aldrig över

men den blev en ton

en helt annan

än jag någonsin

hade trott

 

står alldeles stilla

utan smärta

med en ny ton

sjungande

 

hjärtats

övervinnarton

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-07 14:38



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, ibland måste man ta ny ton för att överleva och på så sätt skapa ny musik åt världen
2009-03-09

  Sladjana Zubcevic VIP
"jag stod stilla i smärtan

den gick aldrig över"
Underbart skrivet!
2009-03-09

  Bibbi VIP
Ja, Ulla som övervinnare blev Du en ljuvlig ton till stor glädje för oss alla som vi så gärna lyssnar till.
Applåd och bokmärke.
2009-03-08

  Lena Krantz VIP
Nej, man vet aldrig hur det blir därborta, sen, långt senare

och att klangen blir en annan med tiden kommer till en som en överaskning ändå!
2009-03-07

  jardan
Underbara rader, bokmärker !!
2009-03-07

  Eaglemountains VIP
Vackert skrivet,
vackert beskrivet
om och av en vinnare,
och en övervinnare
2009-03-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
En ny zon
en ny ton
en annan
aktion!
Fint skrivet!
2009-03-07

  Hans Christian
Å jösses så vackert ! Bravo!
2009-03-07

  skrattalitetill
Bra skrivet!
2009-03-07

  Eva Langrath VIP
Så fint du beskriver ditt nästa steg ett övervinnaresteg. Där en sträng slår an hoppets ton.

Eva
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP