Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Freud på bal


Se godafton, vackra mask!
ska vi dansa, önskas dask...
vill du fnittra mot min häl
eller vittra tyst - och väl

Låt oss tysta överjaget
låt oss rejva, tappa taget
än förlorat är ej slaget

Såå, du vill hellre smita
än offentligt börja rita
fläkas ut på min divan
öppna slussen, som en kran...

Sigge, sluta med ditt dravel
bättre ägna sig åt "avel"
är den inte söt, min ravdel...

Söt som socker, vackra mask!
den nog längtar efter snask...
oj då, där tog valsen slut -
diagnosen blir akut....

Melodin ej längre krävs
på divanen din jag "kvävs"
mina liljekullar hävs...

Diagnosen färdig är
du är kär likt Skalle-Per
var i Ronja - visst, ma chère?
på min stav dig stötta här...

Jag är inte kär men kåt
sånt kan något göras åt -
blott du gnolar på min låt...

Nå, så låt oss, vackra mask
enas - du behöver dask
du blir slö på min divan
kräver "kärlek" hela dan...




Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 729 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-03-07 19:08



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
det var en kittlande mask du serverar mig och jag ler, gömmer ansiktet i divanen i väntan på min freud.
2009-11-27

  Carola Zettergren
Milda makaroner, så underbart bra denna var, jag tror jag skrattar på mig!!!!:):)
2009-11-01

  Erikjohansson
Otroligt bra skrivet.
2009-09-28

    ej medlem längre
Festligt
mustigt
roligt
gott
2009-05-09

    ej medlem längre
Ha ha, ja så ska de tas! Kul! :-D
2009-04-29

  Bjarne Nordbö
Lysande.
2009-03-23

  leika
haha den fick mig att skratta, misstar jag mig om du menar sigmund freud? =)
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP