Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vissa visslar då


men ett hårt grepp om flaskan
gav bara aska

ingenstans fanns en beskrivning av livet
inga sagor kunde förklara varför det blev som det blev

det fanns en stam
av misshandlade och blåslagna som försökte
men ingen lyssnade för alla var rädda för deras skal
deras aggressiva beteende

och det är klart
om man ska vara riktigt ärlig

att de hade som vana att ljuga hjälpte ju inte riktigt till




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-08 07:02



Bookmark and Share


  Jaseph
En spännande text som lockar till omläsningar!
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP