Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiotusen applåder

 

Jag blir så otroligt glad

över att få applåder av mina läsare.

Men när jag av en slump såg att antalet

var över tiotusen, så kändes det overkligt.

Smakade på det ofattbara antalet och räknade

ut att det var EVA LANGRATH som var nr 10 000.

 

Och jag bugar och tackar er allihop.

Upplevelsen är formidabelt ljuvligt fantastiskt underbar!

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-07 20:51



Bookmark and Share


  Hans Christian
Och nu har du fått fem till denna morgon. Kraaam!
2009-03-08

  Bibbi VIP
Ja, Du är verkligen värd dem alla.
2009-03-08

  Eva Langrath VIP
Du är värd de allihop min vän.

Eva
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP