Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det läker


som nyss
känns det
då jag var jag, med dig
nu, långsamt
dag för dag

livet bygger om
i mig

många invanda rörelser är plötsligt
överflödiga, onödiga
som mina fingrars lek
i ditt hår
nu tvinnar jag luft och handens vana
att kupas runt ditt bröst

den mjuka värmen i handen

och ändå
det läker









Fri vers av Hans VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-07 20:54



Bookmark and Share


    sunnanvind
Hoppfullt vackert...
2009-03-08

  stenhur VIP
Jo minnet sitter kvar länge. Man vill att det ska sluta göra ont men kanske inte att det ska försvinna alldeles.
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Hans VIP