Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pillertyst


ditt sovande ansikte
rofyllt mjukt jag
smeker det med ögonen

pillertyst
inte ens demonerna
når dig nu

faderligt rättar jag
till ditt täcke
kysser dig på kinden
och går




Fri vers av stannar kvar
Läst 792 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-07 20:55



Bookmark and Share


    snuva
ömt och skört! träffande. bra jobbat!
2008-04-02

  Daniela
"pillertyst" domnat, avtrubbat, i ingemansland.
2006-10-10

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Du skriver så otroligt bra, stannar kvar! Jag är häpen efter att ha läst fyra av dina texter. Man vill kommentera allt, därför att ingenting är medelmåttigt, allt når en och väcker tankar. Du skriver så stora texter, fyllda med så mycket mer än bara orden som bygger upp dem!
2005-10-22

  alvan
Jättefina ord, som lugnet efter stormen tänker jag.
Fin ton som skapar lugn då man läser. Fint!
2005-09-27

  Lena Larsarp
Där sögs luften ur mig. Jag som ju vet vad det handlar om på närmare håll... Men den slutar lite snopet... Fast den tar iallafall luften ur mig.
2005-09-12

  johii
jag gillar stämningen, hur faran är utom räckhåll och hur berättaren bygger upp sig som något sorts skydd, något faderligt.. men jag tycker att den slutar lite abrupt när han går, han borde stanna kvar, eller så borde man få veta att han går för att komma tillbaka, eller går för att göra något för hennes skull eller något.. fast det är bara jag :)
2005-09-08

    Agnieszka
du blir bara bättre och bättre. jag ryser.
2005-09-08

  Fredric
skönt språk, skön dikt... En liten stjärna i kanten. Prinsessan Valium?
2005-09-08

  Myself
ja,pillertyst det var ett nytt ord som känns och bränner.
2005-09-07

  madinsane
mittenraderna säger ALLT!
pillertyst, är en riktigt bra beskrivning!
2005-09-07
  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar