Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På kärlekens grav






Jag gav bort

mina ögon och öron

och

levde i ljudlöst mörker


Det kom andra vägar

och

andra människor


medan


Trädet med sina rötter

i själens djup

var planterat


På kärlekens grav

vissnar blommorna,

hörde jag

från dina läppar


Men jag sa:

Gråt inte för min skull

det är bara

min kropp

som ska vandra


Min själ

ska stanna hos Dig

för alltid







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1273 gånger och applåderad av 60 personer
Utvald text
Publicerad 2009-03-07 23:53



Bookmark and Share


  Andy33355
Riktigt vacker text rakt igenom! Från början till slutet. Väl värd att läsa!
2012-03-11

  kärleks ängel
stämning in till sista rad!!underbar!
2010-02-18

  aol
så underbart sann vacker
2009-07-20

  Maria T
Ja visst är det så. Själen stannar kvar
i minnet hos någon Men blommorna
vissnar.
Stämningsfull dikt
2009-05-02

  Silverstjärnan
Vackert skrivet!
2009-04-14

  Inkka
Å, så fint du skriver!
2009-03-27

  * Ammi *
underbart skrivet, och väl värd en stjärna!!
2009-03-11

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket vacker sorgepoesi.
2009-03-11

  Michaela Dutius
Blir verkligen faschinerad av din faschination för trädet och dess rötter som ofta återkommer i din diktning...så även här...och som symboliserar både rot och drömmar.

Stort grattis till välförtjänt placering!
2009-03-11

  En strimma av guld
Tårar tårar, det var fint skrivet om en sådan stund.
2009-03-11

  Blåbäret
sorgset vackert
2009-03-10

  Cosmic Johanna
Här har du lyckats igen,

med det odödliga temat,

underbar värme du förmedlar, om en djup innebörd.
2009-03-10

  Eva Langrath VIP
Sorgevacker

Eva
2009-03-10

  Amandaaa
vackert måste jag säga
2009-03-10

  devilsangel
Puh, jag ryser här...
Känslan är så äkta och den *känns*
2009-03-09

    sunnanvind
Underbar..Bokmärke* här..
2009-03-08

  Suzy med punkterna
Helt underbar. Applåder i massor och bokmärker
2009-03-08

  Eaglemountains VIP
Så underbart vackert skrivet *APPLÅDER*
2009-03-08

    Al Lanzon
Kropp som vandrar själ som stannar.
Väldigt vackert!
2009-03-08

  Quasimodo
En evig närvaron trots mörker och avstånd, bra känsla ger den !!!
2009-03-08

  Leva Livet
Mycket vackert!
2009-03-08

  Bibbi VIP
Störtsköna ord.
2009-03-08

  anits VIP
Underbart skriver du som alltid
2009-03-08

  friheten
Underbar skriven
2009-03-08

  Roula O
Mycket vackert skrivet!
2009-03-08

  Carola Zettergren
Mycket vackert skaldat av dig!!!
2009-03-08

  JNI
det var verkligen en rörande text !
jättefint skriven !
2009-03-07

  Caprice! VIP
Mångskiktad pärla! Tack för den.
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic