Idag är det snöyra här igen.....
Så ogästvänligt men ett måste att gå ut i
Min hund älskar snö

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är det snöyra här igen.....
Så ogästvänligt men ett måste att gå ut i
Min hund älskar snö




Snart mina vänner

 

Snart

håll ut lite till

en dag

är solen här

och vi gnäller

över alla dammråttor

alla oputsade fönster

all denna våldsamma smuts

vips

har vi glömt hur vi led medan vi

väntade

glömt

hur vi längtade och trängtade

en dag

känns solen redan självklar

men nu

lider vi svårt av

solbristskvalens längtan

håll ut

under snöblaskfrusen mark

ligger

våra blomsterprimörer

i

startgroparna precis som förr

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-08 09:39



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Och jag famnar min inre dammråtta
och inser att det idag är kvinnodagen
famnar därför en damråtta
2009-03-08

  Eva Langrath VIP
Visst får vi hålla ut tack för klokord även här far snöflaksflingor för fullt.

Eva
2009-03-08

  anits VIP
Mycket kloka ord
2009-03-08

  Bibbi VIP
Visdomsord i snöyran.
Applåd!!!
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP