Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Proppmätt


Glufsade i mig
livets erfarenheter


Vill sova middag




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 323 gånger
Publicerad 2005-09-07 23:06



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
*skratt*

Fyndig haiku! :)
2005-09-09

  Ola Rydberg
jättebra
2005-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic