Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ALLTSÅ FÖRLÅT.


Håll min beiga hand tills den blir vit och röd

det har blivit så svårt att sova
nästan lika svårt som att vara vaken

och allting som vore jag
blev som du
och det hjälper inte att spela död
för jag lever lika mycket ändå

jag vill inte dö
jag vill inte försvinna
jag vill ingenting

typiskt va
men jag vet att
jag kommer bli allt som
jag sagt
ni skall bara veta
att jag är som

en Hannah Montana
bara mindre töntig

lika känd
lika hemlig


fast jag förblir
speechless

och skoltrött
alltid skoltrött

minns att vi ramlade in genom dörren
hade varit roligare om det
varit ett fönster
menmen

och vi hälsade på alla
låtsades att vi var två i gänget
det var vi så klart inte
men det visste inte gänget

& gråt aldrig
snälla
det är så skitjobbigt
håll min hand
kyss min mun
bit min kind
säg att jag är smal
snygg
fin
fancy
cool
annorlunda
SNÄLLA

ok gråt om det
får dig att säga det jag vill
höra
det jag vill veta




men egentligen vet jag att jag är ful
ospeciell
random
konstig
klumpig

menmen någon måste väl vara det också
kan jag tro

ok gråt då

det är ändå grått ute
det regnar ändå ute

nämen se vad du gjort
nu gråter jag med
bra!!!!!
..



fortsätt hålla min hand




Fri vers av Sandrew
Läst 446 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-08 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandrew